OVER REDBIRD BEDrijfscentrum

REDBiRD bedrijfsverzamelgebouw

REDBiRD bedrijfscentrum biedt professionele en flexibele kantoorruimte-oplossingen. Deze worden steeds populairder onder startende ondernemers en gevestigde bedrijven. Het biedt niet alleen een moderne werkruimte, maar ook een volledig uitgeruste infrastructuur zoals vergaderruimtes, technologische voorzieningen zoals betrouwbaar breedband Internet en nog veel meer.

Een bedrijfscentrum is dan ook de ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve manier om hun activiteiten te vestigen of uit te breiden zonder te hoeven investeren in dure infrastructuur. Door te kiezen voor een bedrijfscentrum kunnen bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten, terwijl ze profiteren van de vele voordelen van een professionele en goed uitgeruste werkomgeving.

Voor ondernemers, door ondernemers

Vanuit 2M Engineering waren wij een aantal jaren geleden naar precies hetzelfde op zoek: betaalbare kantoorruimte voorzien van alles wat we nodig hebben en vooral flexibiliteit om te groeien zonder langdurige contracten waar je jarenlang aan vastzit.

Kantoor huren in Valkenswaard

Iedereen is welkom!

REDBiRD bedrijfscentrum richt zich op startende bedrijven,
bedrijven op zoek naar (tijdelijke) huisvesting of
doorgroeiende bedrijven op zoek naar flexible schaalbare kantoorruimte.

HIGH-TECH STARTUPS

Voor REDBiRD nemen high-tech startups en scale-ups een speciale plaats in. Vanuit 2M Engineering ondersteunen we continue nieuwe high-tech bedrijven met technische product ontwikkeling, certificering en productie van nieuwe innovaties.

Naast technische ondersteuning helpen we startende bedrijven ook op andere manieren: vinden van kapitaal, opbouw van netwerk, delen we graag onze kennis en ervaring en bieden we flexibele kantoorruimte een verdieping boven waar 2M Engineering gevestigd is. 2M is gespecialiseerd in high-tech sensor producten op het gebied van wearables, medische apparaten en industriele sensor oplossingen.

Informeer naar de mogelijkheden!