GROTE KantoorRUIMTE TE HUUR – 134 of 335m2

John F Kennedylaan 3, ETAGE 1, Valkenswaard

Kantoorruimte HUREN Valkenswaard 134 of 335M2

Redbird biedt ook ruimere kantoorfaciliteiten in Valkenswaard. Op de eerste verdieping van ons pand gelegen aan de John F. Kennedylaan 3 op industrieterrein de Schaapsloop, verhuren wij een representatieve kantoorruimte van 134 vierkante meter, die desgewenst kan worden uitgebreid tot de volledige eerste verdieping met een oppervlakte van 335 vierkante meter. Deze kantoorruimte is uitgerust met ingebouwde kasten die zorgen voor een strak en minimalistisch interieur. Deze kamer heeft de een afgesloten vergaderruimte en een extra kamer voor bijvoorbeeld archief. Bovendien is de ruimte voorzien van glasvezelinternet en airconditioning. Het pand is opgetrokken uit hoogwaardige materialen, wat resulteert in een geluidsdichte en stille werkomgeving.

Vergaderruimtes

De toegang tot de eerste verdieping is moeiteloos te realiseren via zowel de trap als de lift. Bovendien bestaat de mogelijkheid om naast de kantoorruimte gebruik te maken van vergaderruimtes op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Deze vergaderruimtes variëren in grootte, van klein tot ruim, en zijn geschikt voor diverse groepsgroottes.

Neem contact op voor meer informatie!
Kantoorruimte huren in Valkenswaard

ETAGE 1 GEHELE VERDIEPING – 335m2

De volledige eerste verdieping is eveneens beschikbaar voor verhuur, inclusief uitgebreide voorzieningen zoals sanitaire faciliteiten, een keukenblok en twee extra kamers. Bij het huren van de gehele eerste verdieping heeft u exclusieve toegang tot deze ruimte, en kunt u ongestoord gebruikmaken van alle beschikbare faciliteiten. Raadpleeg de bijgevoegde plattegrond voor een overzicht van de beschikbare ruimtes. De totale oppervlakte van de gehele eerste verdieping bedraagt ongeveer 335 vierkante meter, waardoor u over voldoende ruimte beschikt om uw zakelijke activiteiten efficiënt en comfortabel te kunnen uitvoeren.

€7775 per maand (incl. service)

Huurperiode minimaal 1 jaar

ETAGE 1 Open OFFICE MET AFGESLOTEN VERGADERRUIMTE- 134m2

Op de eerste verdieping hebben we een keurige bedrijfsruimte beschikbaar van 134 vierkante meter (aangeduid in geel op de plattegrond). Deze ruimte is volledig open van opzet en beschikt over een afgesloten vergaderruimte met glazen wand. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een aanvullende kamer bij te huren (aangegeven als optioneel op de plattegrond), die flexibel kan worden ingezet als opslagruimte of extra kantoor- en vergaderruimte.

€2725 per maand (incl. service)

Huurperiode minimaal 1 jaar

Professionele kantoorruimte huren valkenswaard

Zowel de individuele kantoorruimtes als de volledige eerste verdieping bieden een veelzijdige en professionele omgeving voor diverse zakelijke doeleinden. De beschikbare ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, en de aanwezigheid van sanitaire voorzieningen en een goed uitgerust keukenblok vergemakkelijkt het dagelijkse beheer van uw onderneming. Met de mogelijkheid om de gehele eerste verdieping te huren, krijgt u de kans om uw bedrijf op een efficiënte en comfortabele manier te laten groeien, terwijl u te allen tijde exclusieve toegang tot de ruimte behoudt. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor verdere details en om de mogelijkheden voor uw specifieke wensen te bespreken.

Omgeving de Schaapsloop

De ligging van de Schaapsloop in Valkenswaard is werkelijk idyllisch te noemen, omringd door een prachtige, rustige groene omgeving. De omgeving biedt een serene ontsnapping van de dagelijkse drukte en creëert een harmonieuze sfeer die ideaal is voor ontspanning en inspiratie tijdens uw werkuren. Een wandeling in deze groene oase tijdens uw lunchpauze is een verkwikkende mogelijkheid om de frisse lucht in te ademen, te genieten van de natuurlijke schoonheid en nieuwe energie op te doen voor de rest van de werkdag. Deze rustige omgeving draagt bij aan de aantrekkingskracht van de Schaapsloop als een aangename en productieve werkplek.

Kantoorruimte huren valkenswaard

Kantoorruimte € 137,50/m² + Servicekosten € 87,30/m²  (per jaar)

Maandelijks opzegbaar!

Prijzen zijn inclusief gebruik & schoonmaak van de gemeenschappelijk faciliteiten en sanitair op de verdieping, gebruik van de vergaderruimtes op de begane grond (op basis van intekening), breedband internet, gas, water, licht, airco en de kantine (onbemand) op de begane grond. Prijzen zijn exclusief btw

of bel 040-8080230

De Schaapsloop – Ideaal om tijdens de lunch een ommetje te maken