KantoorPand huren Valkenswaard – 13 kamers

John F Kennedylaan 3, Etage 4 (600m2), Valkenswaard

Kantoorruimte HUREN Valkenswaard 600M2

Redbird biedt ook een volledig kantoor in Valkenswaard. Op de vierde verdieping van ons pand gelegen aan de John F. Kennedylaan 3 op industrieterrein de Schaapsloop, verhuren wij een representatief kantoor van 600 vierkante meter.

Volledige 4de verdieping – 13 kamers

U huurt de volledige 4de verdieping die volledig onafhankelijk van de rest van het gebouw kan worden afgesloten. De 4de verdieping bestaand uit 13 afsluitbare kantoorruimtes, pantry, copy station, twee archiefruimtes en sanitairblok. Iedere kantkantoorruimte is uitgerust met ingebouwde kasten die zorgen voor een strak en minimalistisch interieur.

Luxe uitgevoerd, voorzien van alle faciliteiten

Het pand heeft een lift, 2 trappen, airconditioning en glasvezelinternet. Het pand is opgetrokken uit hoogwaardige materialen, wat resulteert in een geluidsdichte en stille werkomgeving. Op de begane grond zijn een aantal gedeelde vergaderruimtes die op basis van inschrijving geboekt kunnen worden en een (onbemande) kantine.

Prijs

€11240 per maand (incl. service) per kwartaal te voldoen ex BTW.
Contractduur: 5 jaar.
Beschikbaar per 1 maart 2024.

Bezichtiging? Neem nu contact op
Kantoorruimte huren in Valkenswaard

Plattegrond 4de verdieping

600m2 kantoorpand huren valkenswaard

Professioneel kantoorpand huren valkenswaard

Zowel de individuele kantoorruimtes als de volledige vierde verdieping bieden een veelzijdige en professionele omgeving voor diverse zakelijke doeleinden. De beschikbare ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, en de aanwezigheid van sanitaire voorzieningen en een goed uitgerust keukenblok vergemakkelijkt het dagelijkse beheer van uw onderneming. Met de mogelijkheid om de gehele vierde verdieping te huren, krijgt u de kans om uw bedrijf op een efficiënte en comfortabele manier te laten groeien, terwijl u te allen tijde exclusieve toegang tot de ruimte behoudt. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor verdere details en om de mogelijkheden voor uw specifieke wensen te bespreken.

Omgeving de Schaapsloop

De ligging van de Schaapsloop in Valkenswaard is werkelijk idyllisch te noemen, omringd door een prachtige, rustige groene omgeving. De omgeving biedt een serene ontsnapping van de dagelijkse drukte en creëert een harmonieuze sfeer die ideaal is voor ontspanning en inspiratie tijdens uw werkuren. Een wandeling in deze groene oase tijdens uw lunchpauze is een verkwikkende mogelijkheid om de frisse lucht in te ademen, te genieten van de natuurlijke schoonheid en nieuwe energie op te doen voor de rest van de werkdag. Deze rustige omgeving draagt bij aan de aantrekkingskracht van de Schaapsloop als een aangename en productieve werkplek.

Kantoorruimte huren valkenswaard

Kantoorruimte € 137,50/m² + Servicekosten € 87,30/m²  (per jaar)

Prijzen zijn inclusief gebruik & schoonmaak van de gemeenschappelijk faciliteiten en sanitair op de verdieping, gebruik van de vergaderruimtes op de begane grond (op basis van intekening), breedband internet, gas, water, licht, airco en de kantine (onbemand) op de begane grond. Prijzen zijn exclusief btw


of bel 040-8080230

De Schaapsloop – Ideaal om tijdens de lunch een ommetje te maken