Kantoorruimte HUREN in Valkenswaard

Kantoorruimtes TE HUUR variërend van 20-65M2

Redbird verhuurd kantoorruimte in Valkenswaard. Op de derde verdieping van ons pand aan de John F Kennedylaan 3 in Valkenswaard op industrieterrein de Schaapsloop verhuren wij een aantal representatieve kantoorruimtes van verschillende grootte. De kantoorruimtes variëren in grootte van 20m2 tot 65 m2. Alle kantoren zijn voorzien van inbouwkasten die ervoor zorgen dat de kamers er strak en minimalistisch uitzien. Daarnaast zijn de kamers voorzien van glasvezel internet en airconditioning. Het pand is heel degelijk gebouwd van hoogwaardige materialen dus geen geluidsoverlast. 

Vergaderruimtes

De kantoorruimtes die we aanbieden zitten op de derde verdieping die eenvoudig te bereiken is via de trap of lift. Naast de kantoor ruimte zelf zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van de vergaderruimtes op de begane grond. 

Neem contact op!
Kantoor ruimte huren Valkenswaard


Kantoorruimte € 125/m² + Servicekosten € 87,30/m²  (per jaar)

Maandelijks opzegbaar!

Prijzen zijn inclusief gebruik & schoonmaak van de gemeenschappelijk faciliteiten en sanitair op de verdieping, gebruik van de vergaderruimtes op de begane grond (op basis van intekening), breedband internet, gas, water, licht, airco en de kantine (onbemand) op de begane grond. Prijzen zijn exclusief btw

of bel 040-8080230

Redbird kantoorruimtes

Verschillende bedrijven hebben reeds gekozen voor het huren van een kantoorruimte van REDBiRD. Van start-ups tot MKBers die al jaren actief zijn. Onze huurders komen uit diverse branches, waaronder technologie, consultancy, gezondheidszorg en creatieve industrie. Elke onderneming heeft zijn eigen specifieke behoeften, maar ze hebben één ding gemeen: ze hebben een inspirerende, professionele en flexibele werkomgeving nodig om te groeien en succesvol te zijn. Kijk regelmatig voor het actuele aanbod!

ETAGE 3

Momenteel 5 kantoorruimtes beschikbaar!

Overzicht beschikbare kantoorruimtes
  1. Lift
  2. Trappen voor en achter
  3. Keuken met centrale voorzieningen
  4. Gang
  5. Sanitair

301. L. Bonkekoe beheer

303. Dutch Medical Devices BV

304. Dutch Medical Devices BV

306. Vereijken Legal support

307. Patcho

308. Quality Time

309. Xpat-Home

311. AlleLeaseDeals BV

312. Beschikbaar
Oppervlak: 26m2
€459,98 per maand (incl. service)

313. Beschikbaar
Oppervlak: 26m2
€459,98 per maand (incl. service)

314. Falcon Foods

315. Beschikbaar (vanaf 1 April 2023)
Oppervlak: 26m2
€459,98 per maand (incl. service)

316. Beschikbaar
Oppervlak: 39m2
€689,97 per maand (incl. service)

317. Beschikbaar
Oppervlak: 39m2
€689,97 per maand (incl. service)

318. Beschikbaar
Oppervlak: 45m2
€796,12 per maand (incl. service)

ETAGE 1 – 134m2

Op de 1ste etage hebben we nog een nette bedrijfsruimte beschikbaar van 134m2 (de ruimtes in geel). Het betreft een volledig open ruimte met een afgesloten vergaderruimte (glazen wand). Mogelijkheid om nog een extra kamer bij te huren (gemarkeerd optioneel) die dienst kan doen als opbergruimte of extra kantoor/vergaderruimte .

€2725 per maand (incl. service)

Huurperiode minimaal 1 jaar

ETAGE 1 compleet – 335m2

De eerste verdieping is ook als geheel te huren inclusief sanitair, keukenblok en nog twee extra ruimtes. U heeft dan als enige toegang tot de derde verdieping. Zie bovenstaande plattegrond. De totale oppervlakte is ongeveer 335m2.

€7775 per maand (incl. service)

Huurperiode minimaal 1 jaar

10 voordelen van het huren van kantoorruimte

Flexibiliteit: Huurcontracten voor kantoorruimte zijn vaak flexibeler dan bijvoorbeeld leasecontracten voor vastgoed. Hierdoor kun je eenvoudig inspelen op veranderende behoeften van je bedrijf.

Kostenbesparing: Het huren van kantoorruimte kan goedkoper zijn dan het kopen van vastgoed. Je hoeft geen grote investering te doen in een gebouw en hebt geen kosten voor onderhoud en reparaties.

Professionele uitstraling: Een kantoorruimte huren geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Het zorgt voor een betrouwbare indruk bij klanten en potentiële werknemers.

Gunstige locatie: Je kunt een kantoorruimte huren op een gunstige locatie, bijvoorbeeld in het centrum van de stad of dicht bij belangrijke snelwegen. Dit kan de bereikbaarheid voor klanten en werknemers verbeteren.

Voorzieningen: Een gehuurde kantoorruimte is vaak voorzien van alle benodigde voorzieningen, zoals kantoorapparatuur, meubilair, wifi en telefoonaansluitingen.

Gemeenschappelijke ruimtes: Vaak zijn er gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar, zoals vergaderruimtes en pantry’s. Dit kan helpen bij het bevorderen van samenwerking tussen collega’s.

Schaalbaarheid: Een gehuurde kantoorruimte maakt het gemakkelijk om de ruimte die je nodig hebt aan te passen aan de grootte van je bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig extra kantoren huren als je bedrijf groeit.

Ondersteuning: Verhuurders kunnen ondersteuning bieden bij de dagelijkse taken, zoals receptie- en administratiewerkzaamheden.

Netwerkmogelijkheden: Een kantoorruimte huren in een gebouw met meerdere bedrijven kan de mogelijkheid bieden om te netwerken en relaties op te bouwen.

Geen zorgen over vastgoed: Als huurder van kantoorruimte hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten van vastgoedbeheer, zoals onderhoud en reparaties. Dit wordt allemaal geregeld door de verhuurder.

De Schaapsloop – Ideaal om tijdens de lunch een ommetje te maken