Kantoorruimte HUREN in Valkenswaard

Kantoorruimtes TE HUUR variërend van 20-600M2

Redbird verhuurd kantoorruimte in Valkenswaard. Op de eerste, derde en vierde verdieping van ons pand aan de John F Kennedylaan 3 in Valkenswaard op industrieterrein de Schaapsloop verhuren wij een aantal representatieve kantoorruimtes van verschillende grootte. De kantoorruimtes variëren in grootte van 20m2 tot een volledig kantoor van 600 m2. Alle kantoren zijn voorzien van inbouwkasten die ervoor zorgen dat de kamers er strak en minimalistisch uitzien. Daarnaast zijn de kamers voorzien van glasvezel internet en airconditioning. Het pand is heel degelijk gebouwd van hoogwaardige materialen dus geen geluidsoverlast. 

Vergaderruimtes

De kantoorruimtes zijn eenvoudig te bereiken is via de trap of lift. Naast de kantoor ruimte zelf zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van de vergaderruimtes op de begane grond. Op de begane grond is tevens een centrale ontvangsthal en een gemeenschappelijk te gebruiken kantine.

Neem contact op!
Kantoorruimte huren in Valkenswaard

Klaar voor de volgende stap?

Zowel de individuele kantoorruimtes als de volledige eerste of vierde verdieping bieden een veelzijdige en professionele omgeving voor diverse zakelijke doeleinden. De beschikbare ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, en de aanwezigheid van sanitaire voorzieningen en een goed uitgerust keukenblok vergemakkelijkt het dagelijkse beheer van uw onderneming. Met de mogelijkheid om de gehele eerste verdieping of vierde verdieping te huren, krijgt u de kans om uw bedrijf op een efficiënte en comfortabele manier te laten groeien, terwijl u te allen tijde exclusieve toegang tot de ruimte behoudt. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor verdere details en om de mogelijkheden voor uw specifieke wensen te bespreken.

Schaapsloop in Valkenswaard

De ligging van de Schaapsloop in Valkenswaard is werkelijk idyllisch te noemen, omringd door een prachtige, rustige groene omgeving. De omgeving biedt een serene ontsnapping van de dagelijkse drukte en creëert een harmonieuze sfeer die ideaal is voor ontspanning en inspiratie tijdens uw werkuren. Een wandeling in deze groene oase tijdens uw lunchpauze is een verkwikkende mogelijkheid om de frisse lucht in te ademen, te genieten van de natuurlijke schoonheid en nieuwe energie op te doen voor de rest van de werkdag. Deze rustige omgeving draagt bij aan de aantrekkingskracht van de Schaapsloop als een aangename en productieve werkplek.

Kantoorruimte huren in valkenswaard

Kantoorruimte € 137,50/m² + Servicekosten € 87,30/m²  (per jaar)

Maandelijks opzegbaar!

Prijzen zijn inclusief gebruik & schoonmaak van de gemeenschappelijk faciliteiten en sanitair op de verdieping, gebruik van de vergaderruimtes op de begane grond (op basis van intekening), breedband internet, gas, water, licht, airco en de kantine (onbemand) op de begane grond. Prijzen zijn exclusief btw

of bel 040-8080230

10 voordelen van het huren van kantoorruimte

Flexibiliteit: Huurcontracten voor kantoorruimte zijn vaak flexibeler dan bijvoorbeeld leasecontracten voor vastgoed. Hierdoor kun je eenvoudig inspelen op veranderende behoeften van je bedrijf.

Kostenbesparing: Het huren van kantoorruimte kan goedkoper zijn dan het kopen van vastgoed. Je hoeft geen grote investering te doen in een gebouw en hebt geen kosten voor onderhoud en reparaties.

Professionele uitstraling: Een kantoorruimte huren geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Het zorgt voor een betrouwbare indruk bij klanten en potentiële werknemers.

Gunstige locatie: Je kunt een kantoorruimte huren op een gunstige locatie, bijvoorbeeld in het centrum van de stad of dicht bij belangrijke snelwegen. Dit kan de bereikbaarheid voor klanten en werknemers verbeteren.

Voorzieningen: Een gehuurde kantoorruimte is vaak voorzien van alle benodigde voorzieningen, zoals kantoorapparatuur, meubilair, wifi en telefoonaansluitingen.

Gemeenschappelijke ruimtes: Vaak zijn er gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar, zoals vergaderruimtes en pantry’s. Dit kan helpen bij het bevorderen van samenwerking tussen collega’s.

Schaalbaarheid: Een gehuurde kantoorruimte maakt het gemakkelijk om de ruimte die je nodig hebt aan te passen aan de grootte van je bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig extra kantoren huren als je bedrijf groeit.

Ondersteuning: Verhuurders kunnen ondersteuning bieden bij de dagelijkse taken, zoals receptie- en administratiewerkzaamheden.

Netwerkmogelijkheden: Een kantoorruimte huren in een gebouw met meerdere bedrijven kan de mogelijkheid bieden om te netwerken en relaties op te bouwen.

Geen zorgen over vastgoed: Als huurder van kantoorruimte hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten van vastgoedbeheer, zoals onderhoud en reparaties. Dit wordt allemaal geregeld door de verhuurder.

De Schaapsloop – Ideaal om tijdens de lunch een ommetje te maken