Faciliteiten

Kantoorruimte huren

De derde verdieping van het REDBiRD gebouw wordt verhuurd aan starters en mkb bedrijven. De ruimtes hebben een grootte vanaf 20m2 en additionele services zijn helemaal af te stemmen en in te richten naar uw eigen smaak en behoeften. Dit kunnen zowel starters van de business incubator zijn als ondernemers (ook van buiten!) die al wat langer hun eigen bedrijf hebben. Naast kantoren en (flexibele) werkplekken bieden we ook compleet ingerichte gezamenlijke ruimtes aan voor uw vergaderingen, workshops of bedrijfspresentaties. Veel service voor weinig geld!
De huurprijs is € 95 per m² (kale huur) plus € 45 per m² service kosten (per jaar). Prijzen zijn inclusief gebruik gemeenschappelijk sanitair op de verdieping en de keuken en exclusief btw.
Meer informatie over het huren van kantoorruimte…
[line]

[content_band padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”]

[column type=”two-thirds” last=”false” fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px”]

Vergaderkamer huren

Het REDBiRD ventures gebouw beschikt over een aantal modern en strak ingerichte vergaderzalen van verschillende grootte. We hebben drie kamers van verschillende grootte. Er is een vergaderkamer voor maximaal 6 personen, een voor maximaal 10 personen en een voor maximaal 18 personen.Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van koffie en thee services, mogelijk uitgebreid met koekjes, cake of verschillende lunch pakketten. De vergaderruimtes zijn ook te huren door omliggende bedrijven in Valkenswaard en omstreken.
Meer informatie over het huren van vergaderkamers…
[/column]

[column type=”one-third” last=”true” fade=”true” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px”]JFK3 Vergaderzaal_closeup[/column]

[/content_band]
[line]

Restaurant

In het stijlvolle REDBiRD restaurant kun je terecht voor dagelijks (verse) soepen, broodjes (maaltijd) salades en elke dag een keuze uit twee verse warme maaltijden. Regelmatig (en op aanvraag) hebben we belegde broodjes, quiches, wraps of biologische pizza’s. Ook zijn er sapjes en wordt er lekkere koffie en thee geschonken, dus ook ideaal om even tussendoor een kop koffie te pakken.
We hebben zitplaats voor zo’n 60 personen en ook op de bankjes buiten kun je in de lente en zomer heerlijk zitten als het een beetje weer is. Voor onze producten proberen we altijd een goede mix van smaak, kwaliteit en betaalbaarheid te vinden waarbij we ook denken aan biologische en duurzame varianten. Ons menu verandert daardoor steeds en beweegt met de seizoenen mee. Ons restaurant is ook open voor mensen die niet op JFK 3 werken, dus bij deze: van harte welkom.

[line]

Bar

In de spelonken van het REDBiRD gebouw zit een heuse gezellige Irish pub. Daar kunnen de bewoners van JFK 3 op vrijdag middag een drankje nuttigen om elkaar op informele wijze te leren kennen of wanneer er wat te vieren valt.