Contact

John F Kennedylaan 3

5555XC, Valkenswaard, Nederland

Openingstijden ma-vr 9:00-17:00

Huurders kunnen 24/7 en
ook in het weekend binnen.

contractformulier

Hallo!

Ben je nieuwsgierig geworden hoe onze kantoorruimtes eruit zien? Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. De koffie zetten we klaar!

Waar is REDBiRD gevestigd?

REDBiRD is gevestigd in Valkenswaard op industrieterrein de Schaapsloop, aan de John F Kennedylaan3. Tegenover ons 5 verdiepingen tellende pand ligt een prachtig natuurgebied ideaal voor een korte wandeling, alleen met wat collega’s om te ontspannen of wat te brainstormen. Het REDBiRD venture gebouw ligt op 10 autominuten van Eindhoven en de High-Tech Campus, midden in Europa’s leidende Research en Development hotspot. Hierdoor heb je snel en makkelijk toegang tot wereldklasse research faciliteiten en relevante netwerken. Je kunt makkelijk en gratis parkeren bij het REDBiRD gebouw.

Schaapsloop park tegenover JFK-3

Hoe kom je bij REDBiRD ventures?

Neem vanaf A2 Eindhoven richting Maastricht de afslag Valkenswaard [afslag 34] sla rechtsaf op de rotonde richting Valkenswaard [N396] sla na ongeveer 5 km rechtsaf naar industrieterrein de Schaapsloop. Sla in de bocht rechtsaf. John F Kennedylaan 3 ligt aan het eind, net voor de bocht.

10 minuten van de High-Tech Campus