Neem contact op

Hallo!

Voel je vrij om contact met je REDBiRD te nemen. Je zult er altijd nieuwe dingen leren en mocht het klikken, dan ontstaan er zeer waarschijnlijk mooie nieuwe dingen.

Neem contact op met RedBird

  Uw Naam (verplicht)

  Uw email adres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw Bericht

  Adres

  REDBiRD ventures
  John F Kennedylaan 3
  5555XC Valkenswaard, Nederland
  Telefoon: +31 40 298 2378
  Email: info@redbirdventures.nl

  Kantoorruimte huren Valkenswaard
  John F Kennedylaan 3, Valkenswaard

  Waar is REDBiRD gevestigd?

  REDBiRD is gevestigd in Valkenswaard op industrieterrein de Schaapsloop, aan de John F Kennedylaan3. Tegenover ons 5 verdiepingen tellende pand ligt een prachtig natuurgebied ideaal voor een korte wandeling, alleen met wat collega’s om te ontspannen of wat te brainstormen. Het REDBiRD venture gebouw ligt op 10 autominuten van Eindhoven en de High-Tech Campus, midden in Europa’s leidende Research en Development hotspot. Hierdoor heb je snel en makkelijk toegang tot wereldklasse research faciliteiten en relevante netwerken. Je kunt makkelijk en gratis parkeren bij het REDBiRD gebouw.

  Schaapsloop park tegenover JFK-3

  Hoe kom je bij REDBiRD ventures?

  Neem vanaf A2 Eindhoven richting Maastricht de afslag Valkenswaard [afslag 34] sla rechtsaf op de rotonde richting Valkenswaard [N396] sla na ongeveer 5 km rechtsaf naar industrieterrein de Schaapsloop. Sla in de bocht rechtsaf. John F Kennedylaan 3 ligt aan het eind, net voor de bocht.

  10 minuten van de High-Tech Campus